Fri fragt over 400,-
Billig retur
Dag til dag levering

TEAM SANNE C

Hos Sanne C sætter vi en stor ære i, at yde en personlig betjening. Hos os møder du en butik der oser af atmosfære og intimitet, uden det bliver for meget eller for lidt.
Vi kender vores kunder og kunderne kender os. Vi går på arbejde hver dag, for at yde vore mange og trofaste kunder en fantastisk service. Vi er gode til at fornemme, hvad vi kan gøre for at netop du får en god oplevelse hos Sanne C.

Hos os gør vi en dyd ud af, at præsentere vores sortiment på bedste vis. Vi er forskellige kvinder bag disken, hvilket sikrer at vi dækker vores kunders behov og personligheder bedst muligt.
Kom ind til Sanne C og få en tøj- og serviceoplevelse der er ud over det sædvanlige. Tag manden med, han kan nyde en kop kaffe i vores sorte lædersofa, mens du kigger og prøver tøj.

Butik Sanne C emmer af hygge og personality – kom ind og vær med til at præge dette, med din person og dine behov. Vi er et team af professionelle som ved hvad vi har med at gøre, samtidig med at vi betragter og møder os selv og andre med en uhøjtidelig men autentisk tilgang.
Vi er til for dig – og vil gerne at du vælger os igen.

BETHINA

Jeg hedder Bethina og er 33 år. Jeg bor sammen med Kristian i Frederikshavn, sammen har vi Hannibal på 6 år. Jeg er forholdsvis ny hos Sanne C, men ikke i faget. Blev udlært salgsassistent i 2002 og har sidenhen fået erfaring fra både skobutik og tøjbutik. Det er også blevet til et par år i butik på Strøget i København, men nu er jeg hvor jeg skal være. Jeg vægter min familie og venner højt og det er her min energi bliver brugt når jeg har fri.

Jeg er en pige, der med mine 168 cm har sat mås alt for tidligt 😉 Det er der heldigvis råd for. Vores nye mærke ShoeTheBear leverer lige nu de populære Emmy støvler med lidt kilehæle, så jeg bliver løftet og samtidig er de som futter at ha' på. Jeg er generelt en str. S i vores mærker. Jeg er fan af mærkerne VILA og Y.A.S der med sine fine og romantiske detaljer i form af blonder og lækre materialer får mig til at føle mig som en million og samtidig formår... Læs mere... 

 

 

STINE

Mit navn er Stine, jeg er 17 år og bor i Sæby. Jeg er studerende på Frederikshavn Gymnasium på første år. Herudover er jeg ”skolepige” hos Sanne C, hvor jeg arbejder 3 gange om ugen. Jeg har været ansat hos Sanne C siden februar 2015. Jeg er vild med mit job, da jeg har mulighed for at kombinere min interesse for tøj, med min glæde ved at snakke med andre mennesker. Jeg er en glad og altid smilende pige, der står klar til at hjælpe dig i butikken. Min fritid bruger jeg sammen med mine venner og min familie. 

Selvom jeg er født otte uger for tidligt, så har det ikke præget i min kropsudvikling 😁 Jeg har en svaghed for strik og baggy bukser. Min stil er meget enkel, men jeg elsker at pifte den op. I hverdagen er mit yndlingsoutfit en stor sweater eller en t-shirt og et par Clady Pants fra Y.A.S i en str. 36, for selvom jeg normalt er en str. 38, udvider de sig en del, derfor går jeg en størrelse ned i Clady pants.... Læs mere...

 

SANNE C

Jeg hedder Sanne, bedst kendt som Sanne C, 44 år og bosiddende i Sæby. Gift med Per som jeg har 2 skønne tøser med Liv på 9 år og Lærke på 8 år. Derudover er jeg heldig at være ”bonusmor” til Sille og Frederik. Jeg har været selvstændig med Sanne C siden 2002 og syntes det er et fantastisk job at have. I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie og ellers køre en tur på MTB med ”tøseklubben”.

Jeg er en rigtig jeanspige, der med mine 180 cm, mest fordelt på de lange ben, bærer det ret godt. Ynglingsmærket på jeans er helt klart Ofelia. De laver jeans i en fantastisk pasform og mange af dem med 7/8 benlængde, hvilket er rigtig godt til lange ben og så er de til en fantastisk pris på kr. 499,95. Jeg er typisk en str. XL/42, går enkelte gange en størrelse ned i Ofelia og B.young som typisk er lidt store i deres størrelser.  Jeg kan godt lide at mixe det feminine... Læs mere...